Factsheet
100% Governance

"Winnaars hebben een plan, rotonderidders een excuus"

Omschrijving

Een inspirerend Reset Programma voor gecommitteerde koplopers (leiders, bestuurders, beleidsmakers en politici) met moed, lef, visie en passie voor sociale, maatschappelijke en duurzame innovatie.

Doel

Het versneld realiseren van een vitale, duurzame, hoogwaardige en inclusieve samenleving waar we geweld, verdeeldheid, hiërarchie en bureaucratie resetten naar verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid, vitaliteit en veiligheid. Een samenleving waar welzijn, gezondheid en vitaliteit van mensen centraal staan en Human Capital volledig wordt benut. Als basis voor een schone, leefbare en toekomstbestendige planeet waar vervuiling en verspilling en vernietiging en verwoestijning tot het verleden behoren.

DUUR

Dit TOPLEVEL programma duurt minimaal 12 maanden. Gedurende deze tijd realiseren we de paradigma reset van onbewust en angst gedreven denken (LF) naar waarden gedreven samenwerken (HF) en verankeren deze in houding, gedrag, Mindset, besluitvorming, beleidsvoering, cultuur, DNA en fundament van organisaties.

Visie

Liefde is het smeermiddel van iedere organisatie. Zonder liefde lopen alle raderen vast. Waar liefde ontbreekt is ruimte voor onvrede, stress, werkdruk, hiërarchie, wantrouwen, verdeeldheid, eilandjes vorming en bureaucratie.

Strategie

Aan de hand van de 5 pijlers van Personal Excellence lossen we uitdagingen aan de kant van de oorzaak op.

Resultaten

Personal Excellence is basis voor Business Elegance en Excellent Governance. Training in Personal Excellence leidt tot balans tussen werk en privé (innerlijke rust en ruimte), dienend en waarden gedreven leiderschap en een ongekende besparing (75%) van tijd, geld en energie.

Deelname

Heb je belangstelling? Bel Pauline op 06 25063584 of mail naar paulinesibbel@gmail.com

Investering

In overleg met opdrachtgever.

PS

Dit RESET programma is Life changing en Mind Blowing en begint buiten de bekende box.
Scroll naar boven

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.