Aanbevelingen

Annemerel Westerhuis

Zelfstandig ondernemer bij Trovita

Personal Excellence jaarprogramma

“De training van Pauline heeft mij helderheid gegeven over waar het echt om draait in het leven. Regie herpakken en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen functioneren. Ik ben gestopt met redden en begonnen met plezier maken.”

Ädwin Rotscheid

Commercieel directeur Hoge Raad der Nederlanden
Executive Coaching (12 maanden)

“We zijn vergeten om wie het eigenlijk gaat. Verbinding op het niveau van kernwaarden is essentieel als je de onderlinge saamhorigheid in je organisatie wilt terugbrengen en maatschappelijk zinvol, waardevol en betekenisvol wilt zijn. Met Excellent Governance Training van Pauline realiseer je dit binnen 12 maanden.”

Serge Evers

Directeur de Haan advocaten en notarissen
Executive Coaching (12 maanden)
Ik heb bij Pauline de Executive training gevolgd. In dit Excellent Governance traject, dat altijd maatwerk is, leer je kiezen voor 100% leiderschap. Je bereikt je persoonlijke idealen vanuit je kernwaarden. Pauline daagt je uit om uit je comfortzone te komen, focus aan te brengen en in je kracht te blijven staan. Jezelf vanuit het oog van de orkaan ontdoen van conditionering. Vrij zijn. Een zeer waardevolle en intensieve training.

Christian Bouter

Commercieel directeur Advieskeuze.nl
Executive Coaching (12 maanden)
“Ik heb mijn missie scherp en mijn levenspad en drijfveren helder gekregen. Dubbel zoveel energie, 100% focus en geen actielijstjes meer. Bijna altijd helder. Ik zie nu iedere crisis en confrontatie als leerervaring die weer nieuwe inzichten geeft. Ik heb plezier in mijn leven en kan meer genieten in het moment. Ik heb focus op korte en lange termijn resultaten en ben helder in mijn communicatie. Vanuit kernwaarden zakendoen heeft me heel veel gebracht en geleid tot verdere professionalisering en het behalen van gewenst resultaat. “

Cor van Vliet

Mediator Ruimtelijk bestuursrecht/voormalig wethouder Alkmaar
Personal Excellence Coaching (3 maanden)
Mensen hebben veel meer potentieel dan ze zichzelf realiseren. Als resultaat van de Personal Excellence Training van Pauline is en blijft mijn accu vol. Werken met kernwaarden heeft mij nieuwe richting en structuur gegeven. Ik heb geleerd dat vergeving en onvoorwaardelijke liefde het fundament zijn voor optimaal functioneren. Zowel in mijn werk als privé. Ik heb ontdekt wat de effecten zijn als je ballast en beperkende overtuigingen loslaat. Wat er gebeurt als je hier vrij van bent. Werken aan de hand van een ideaal scenario is een ware eyeopener!

Arnold Henselmans

Directeur Henselmans Bouw & Ontwikkeling
Executive Coaching & Excellent Business
“Wat kan er in korte tijd toch veel gebeuren! Ik leerde hoeveel invloed ik heb, hoe dingen lopen en dat er geen toeval bestaat. Ik was zoekende naar mezelf en de WHY in mijn werk en kwam Pauline tegen. Met haar training heb ik weer plezier in mijn werk en weer visie gekregen. Alle medewerkers in mijn organisatie heb ik de kans geboden dezelfde ervaring te beleven als ik heb meegemaakt. Dit heeft grote impact op de sfeer en samenwerking. Zelf verantwoordelijkheid nemen en kiezen voor 100% kwaliteit is nu de standaard. Deze ervaring had ik niet willen missen en is essentieel voor het voortbestaan van mijn bedrijf. “

Obe Bootsma

Organisatieadviseur en accountmanager Bouw
Personal Excellence Training
Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen”. In de training van Pauline heb ik geleerd dat je 100% verantwoordelijkheid bent voor je eigen leven. Ik heb al mijn ballast uit het verleden losgelaten en sta nu 100% in het hier en nu. Ik gun iedereen in de bouwsector deze reset. Het brengt balans tussen sociale en technologische innovatie. Je krijgt focus, komt uit de waan van de dag en leert complexe uitdagingen aan de kant van de oorzaak oplossen. Je wordt bewust van het belang van sociale innovatie. Mensen die tijd en aandacht besteden aan balans tussen sociale en technologische innovatie, realiseren versneld vitale en excellent functionerende teams en organisaties. Met plezier naar je werk gaan. Op basis van heldere afstemming samenwerken en 100% verantwoordelijkheid nemen voor je eigen functioneren. Het werken met het moreel kompas en de daarbij behorende kernwaarden zijn hierin leidend. Je gaat ervaren wat dit voor invloed heeft. Op je eigen functioneren en je omgeving.

Ellen Bouwhuis

Communicatieadviseur ministerie Economische zaken
Personal Excellence Training
“Door deze innovatietraining heb ik in successcenario’s leren denken. Nu ben ik van nature een optimist, maar het idee dat ik van alles in mijn leven een heel concreet ideaal resultaat kan bepalen, was voordat ik Pauline ontmoette, nooit zo in mij opgekomen. En eerlijk gezegd word ik heel blij van die regierol. Of het nu gaat om liefde, relaties, gezondheid of werk. Telkens stel ik mezelf de vraag: “wat is in dit geval mijn ideale resultaat?” Zonder mitsen of maren of eventuele praktische bezwaren die ik kan bedenken. Dat vereist dus nog wel enige training van mijn brein. Want wat er aan ruis in mijn database zit, koppel ik soms nog aan allerlei nieuwe situaties. Het voelt nu eigenlijk net alsof ik een prachtige nieuwe bril heb gekregen. Als ik hem op mijn neus heb zie ik alles heel scherp en loop ik nog meer blij en stralend rond. Soms kan ik hem niet vinden. En dan blijkt ie meestal gewoon op mijn hoofd te zitten. “Gevraagd en ongevraagd vertel ik mensen over het innovatieprogramma van Pauline. Ik geloof namelijk echt dat haar methode de beste manier is om te innoveren en bestuurders en leidinggevenden, teams en organisaties te laten excelleren.”

Anja van der Voort

Re-integratieadviseur Arbeidsdesk bv.
Programma Succesvol re-integreren (24 mensen)
“Als inmiddels zeer sceptische re-integratiedeskundige /coach, wat bijna een contradictie in terminus is, was het zeer verrassend te ervaren dat waar alle eerdere trainingen toch grotendeels gefaald hadden, Pauline er in geslaagd is mensen op alle niveaus in beweging te krijgen en succesvol te worden. Haar training was eenduidig, helder, voor iedereen herkenbaar en direct toepasbaar. Door alle acties (in woord, daad en gedachten) voortdurend aan een 4-tal kernvoorwaarden te toetsen (REGOL), konden oude, belemmerende patronen worden doorbroken en nieuw gedrag worden aangeleerd. Pauline stelde wel twee basisvoorwaarden: deelnemers participeren op basis van 100% commitment en de basistraining Personal Excellence vindt plaats in een interne setting van 5 aaneengesloten dagen en nachten. Dit bevorderde de impact en het effect van het groepsdynamische proces nog eens des te meer. Ook zelf kan ik alleen maar zeggen dat ik hierdoor ben gegroeid. Zowel persoonlijk als in mijn werk. Mooi om mee te maken!”

René

Deelnemer Programma Succesvol Re-integreren
“De Personal Excellence Training van Pauline heeft voor mij heel veel betekent. De belangrijkste aspecten die ik door haar training heb geleerd en waar ik nog iedere dag veel plezier aan beleef zijn o.a. het doorbreken van mijn patronen en het bewust omgaan met mijn persoonlijke professionaliteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een proactieve houding heb ontwikkeld en een leuke baan heb gevonden. Wat ik echt geweldig vind is dat ik weer passie en levensvreugde ben gaan voelen. Er komen doelen in beeld. Mezelf focussen op doelen is iets wat ik jaren niet heb ervaren. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven. De woorden respect, eerlijkheid, gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde hebben echt betekenis gekregen. Ik ervaar dit als een grote rijkdom. Ik ben wakker geworden! “

Ina Richter

Deelnemer Programma Succesvol Re-integreren
“Deze training haalt het goede, of liever gezegd het beste en het juiste in jezelf naar boven. Pauline daagt je uit om aan jezelf te schaven, te schuren en te polijsten om tot een schitterend resultaat te komen. Je kunt je totale bestaan omarmen!”

Nicoline Jansen

Zelfstandig adviseur Nederlandse gemeenten

Personal Excellence Training/strong

“Pauline heeft me inzicht gegeven hoe ik als mens en professional echt verschil kan maken. Door zelf 100% verantwoordelijkheid te nemen, trouw te blijven aan mijn kernwaarden en helder en bewust in het leven te staan.”

Judith Webber

Pure Human
Personal Excellence Training
“Personal Excellence training van Pauline is Life Changing!”

Evert van Malkenhorst

Edugram
Personal Excellence Training
“Personal Excellence training is to the point, confronterend en ongekend bevrijdend. Deze alomvattende training is de basis voor een gelukkig leven.”

Marleen Menken

Zelfstandig ondernemer
Personal Excellence Training
“Deze 3-daagse Personal Excellence training is een zeer waardevol cadeau voor jezelf. Een mooie en tegelijkertijd confronterende reis naar binnen. Bewustwording van je rode knoppen, ingesleten patronen en beperkende overtuigingen is een ware eyeopener voor mij geweest. Pauline heeft mij tools aangereikt die me helpen om de rest van mijn leven 100% mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ik kies voor hoe ik mij voel en daarmee kies ik voor 100% kwaliteit van leven. Ik heb geleerd hoe ik oud zeer kan loslaten en dat geeft mij enorm veel vertrouwen in alles wat nog op mijn pad gaat komen. Het gaat allemaal om liefde, aandacht en mindset. Zo simpel ;)”

Pascal Reinders

Het Paarse Huis
Personal Excellence Training
“Ik ben zelfstandig ondernemer, echtgenote, vriendin en moeder van 4 (puber)kinderen. Ik heb een eigen praktijk en ben in opleiding bij Pauline. Zij geeft mij de tools, het inzicht en de energie om dit allemaal in de juiste banen te leiden. Door 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen functioneren, kwaliteit van leven en geluk en rust. Dit creëert bij mij de ruimte om heldere en bewuste keuzes te maken. Confronterend en inspirerend, rust en helderheid ervaren buiten je comfort zone. Angst overwinnen, stoppen met pruttelen en excuses zoeken. Leren schakelen in het moment en blijven genieten, elke dag, elk moment.”

Anita Broersen

Zelfstandig massage therapeut
Personal Excellence Training
“In de Personal Excellence training van Pauline leer je in je eigen kracht en grootsheid staan en onvoorwaardelijk voor jezelf kiezen. Ik voel nu de ruimte, rust en helderheid om de juiste keuzes te kunnen maken.”

Angelique van Leeuwen

Zelfstandig ondernemer
Personal Excellence Training
“Pauline leert je kiezen, focussen en beseffen dat je pas echt gaat leren als je buiten je comfortzone durft te stappen En de volle 100% verantwoordelijkheid leert nemen. In de praktijk blijkt dit toch nog een hele uitdaging!”

Sabrine Kuipers

Zelfstandig ondernemer
Personal Excellence Training (12 maanden)
“Pauline heeft mij de juiste tools aangereikt om mezelf te leren kennen. Ze geeft woorden (soms confronterend) aan mijn diepste gevoelens waar ik voorheen het liefst met een grote bocht omheen liep. In het hier en nu leven betekent dat er geen problemen zijn. Je kiest voor 100% kwaliteit van leven en neemt hier ook 100% verantwoording voor. Ik voel me nu veel lichter, blijer en positiever in het leven staan. Deze training is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.”
Scroll naar boven

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.