Factsheet
Train de trainer Opleiding
Mindset Masters

Omschrijving

Een train de trainersprogramma voor intrinsiek gemotiveerde en maatschappelijk betrokken trainers, coaches en projectleiders met passie voor ontwikkeling van mensen, teams en organisaties op basis van duurzaam resetten.

Doel

We leiden je op tot Metavisie trainer. Kennis en Inzicht in de basisprincipes van toegepaste metafysica (werken met universele wetten, waarden en energiefrequenties) is basis voor het realiseren van Personal Excellence. Bewust ZIJN in het hier en nu is de basis voor het versneld realiseren van vitale, hoogwaardige en excellent functionerende organisatieculturen waar welzijn en gezondheid van mensen centraal staan en Human Capital optimaal wordt benut. Vertrekpunt voor een vitale, duurzame en inclusieve samenleving, een schone, leefbare en toekomstbestendige planeet en het realiseren van duurzame gedragsverandering.

Strategie

We trainen je aan de hand van beelden, quotes, voorwerpen en cruciale inzichten en pijlers van Personal Excellence.

DUUR

Dit doorlopende programma duurt minimaal 12 maanden. Deze tijd heb je nodig om je brein te trainen en jezelf te bevrijden van blinde vlekken, beperkende overtuigingen, basis illusies, beren op de weg en ballast uit het verleden. Je kunt oefenen in een veilige omgeving totdat je de basisprincipes en cruciale inzichten van Personal Excellence beheerst.

VISIE

Bewust zijn in het hier en nu (present zijn en aandacht hebben) is voorwaarde voor het herleiden van alles wat ingewikkeld is geworden (ruis) naar eenvoud, eenheid, essentie en logica. Resetten op het niveau van universele kernwaarden, wetten en energie frequentie is Mind blowing en Life changing.

Opbouw

  1. Personal Excellence Training
  2. Business Excellence Training (Business Elegantie)
  3. Excellent Governance Training ​
  4. Trainingsvaardigheden & waarden gedreven groepsdynamica​
  5. Coaching / interventie / supervisie / verankeren van kernwaarden / support

Investering

De investering voor dit RESET programma bedraagt € 5.000,- per persoon. Excl. btw en verblijfskosten.
Dit bedrag dien je voor aanvang van de training te hebben voldaan.

Deelname

Wil je meedoen? Neem contact op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we de leerdoelen en interne motivatie.
Bij wederzijds commitment ontvang je per mail de factuur. Na betaling van de factuur starten we met het programma.

PS

Een Life changing & Mind Blowing train de trainer programma waar je levenslang plezier en profijt van hebt!
Scroll naar boven

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.