Serendipity

Project Serendipity

It takes a village to raise a child
Het Serendipity Project is een strategisch en holistisch RESET programma voor het versneld en daadwerkelijk realiseren van een vitale, hoogwaardige, duurzame en inclusieve samenleving en een schone, leefbare en toekomstbestendige planeet. We brengen bewustzijnsverruiming in een stroomversnelling op basis van SHARED VALUES en Personal en Global Accountability.

Van proberen naar realiseren
We maken het voor iedereen concreet door het realiseren van groene, autonoom functionerende en volledig zelfvoorzienende natuur en klimaat adaptieve woonparken. Per park kunnen gemiddeld 5000 mensen met elkaar in harmonie samenleven, samenwonen en samen genieten.

Van zeggen naar daadwerkelijk doen
Het doel van dit project is het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Aan de kant van de oorzaak. Op basis van flow, Serendipity en win-win voor iedereen.

Wat maakt dit project zo bijzonder?
We werken samen op basis van SHARED VALUES. Op dit hoogfrequente level van onvoorwaardelijke liefde lossen problemen vanzelf op en maken we mogelijk wat onmogelijk lijkt. We overstijgen hokjes denken, verdeeldheid en ongelijkwaardigheid en verbinden sociale, ecologische, economische, spirituele en maatschappelijke innovatie.

Serendipity

Serendipity project

“Be the change you want to see in the world”

Project Serendipity Living is a strategic, holistic and global innovation program where social, technological and societal innovation come together. The aim is to accelerate the realization of a vital, sustainable and inclusive society and a clean, liveable and future-proof planet. In short. Realizing communities based on SHARED VALUES. A vital and healthy lifestyle and high-frequency education.

Serendipity

Scroll naar boven